27 листопада у Рівному відбудеться загальноміська студентська хода «Студенти за ЄС». О 11:30 мітинг відбудеться під стінами Рівненського державного гуманітарного університету. О 11.45 – акція протесту під стінами Національного університету водного господарства та природокористування. О 13.15 студенти рівненських вишів зберуться на спільний мітинг на майдані Незалежності у Рівному.

Студентська хода розпочнеться о 11:30 біля постаменту Першій вчительці, що знаходиться навпроти корпусу №2 Рівне нського державного гуманітарного університету (вул. Остафова, 31).

Паралельно з цим о 11:45 акція солідарності біля Національного університету водного господарства та природокористування. Збір учасників відбудеться біля пам’ятника Гулі Корольової, що на вулиці Приходька.

Біля університетів активісти збиратимуть однодумців і після цього дві колони студентів підуть на майдан Незалежності, де відбудеться спільний студентський мітинг на підтримку євроінтеграції. Акція розпочнеться о 13.15 і триватиме близько однієї години — ми закликаємо усіх прийти на Євромайдан. Якщо не маєте змоги — на цей час припиніть роботу чи навчання, вийдіть на вулицю з українською державною символікою чи прапором Євросоюзу.

Акція є неполітичною і використання інших прапорів, окрім державних, червоно-чорних прапорів та прапору ЄС – суворо забороняється.