На головному майдані Рівного сьогодні з'явився новий інформаційний намет, який, обіцяють прихильники євроінтеграції, діятиме цілодобово. Там інформуватимуть рівнян про події у Києві і продовжать збирати підписи за відновлення євроінтеграційного поступу. До слова, кілька тисяч підписів рівнянуже завезли до представництва ЄС у столиці. Тим часом на Євромайдан до столиці рівняни діставалися з неабиякими труднощами. Напередодні їхній транспорт затримала ДАІ.

Євромайдан у Рівному, який учора згорнули через негоду, сьогодні відновив роботу. Щоправда, оновлені намети активістів привернули увагу не тільки активних рівнян, а й комунальників.

У наметі продовжують збирати підписи рівнян. Чотири тисячі уже зібраних листівок "Рівняни обирають ЄС" місцеві активісти передали сьогодні адресату - до представництва ЄС у столиці. Тим часом приватного автоперевізника, який учора ввечері віз групу людей на київський майдан, даівці двічі зупиняли на Рівне нщині . І на Житомирщині таки завернули назад.

Через півгодини привезли постанову про розшук майна боржника, бо той не сплатив 510 гривень штрафу. Маршрутку поставили на арештайданчик - активісти померзли кілька годин,

На Київ таки вирушить звернення до керівництва держави з вимогою продовжити євроінтеграційний курс України, яке прийняли сьогодні на позачерговій сесії депутати Острозької міської ради. Обласні обранці анонсоване на сьогодні позачергове засідання облради перенесли на середу. Чи приєднаються вони до євроінтеграційних настроїв, покаже голосування. Рівне нські ж студенти обіцяють припинити завтра навчання і вийти в обідню пору на головний майдан обласного центру.