Відсутність черг та кваліфікована допомога. Такі блага обіцяє мешканцям Володимирецького району новостворений центр надання адміністративних послуг. ЦНАП — це своєрідне «єдине вікно», де громадянам надаватимуть увесь спектр адмінпослуг в одному приміщенні. На його урочисте відкриття завітали представники обласної влади.

Тяганина зі збором документів та черги біля кабінетів держструктур пані Ірині знайомі. Її бабуся вирішила подарувати онуці будинок, а от щоб це зробити треба вздовж і в поперек оббігати районний центр.

Зараз говорить, стало простіше. В Центрі надання адміністративних послуг Ірина зможе отримати майже усі документи.

Центр надання адміністративних послуг працюватиме постійно. До його роботи залучили структурні підрозділи райдержадміністрації і представників територіальних органів, міністерств і відомств.

А ще складовою частиною ЦНАПу є дозвільний центр, який нині надає громадянам 22 видів послуг і реєстраційна служба, яка допомагає оформити 36 різних документів. Загалом, у Володимирецькому районному ЦНАПі можна отримати 80 відсотків різних послуг. З'явився у Володимирці цей центр на виконання завдання Президента України Віктора Януковича - усунути усі перепони на шляху надання людям адмінпослуг.

Розмістився центр надання адміністративних послуг в приміщенні колишнього кінотеатру і обійшовся він місцевій скарбниці у 700 тисяч гривень. Нині тут створено 11 робочих місць. Такі центри вже успішно працюють в 4 містах обласного підпорядкування, до кінця ж року вони з'являться у всіх районах Рівне нщини.