У Рівному новий етно-бум! В обласному центрі при Палаці дітей та молоді відкрився перший етно-клуб "Древлянські джерела". Членство в клубі є цілком добровільне та безкоштовне. Головне, стверджують організатори, цікавитися традиційною народною культурою та не боятися втілювати в життя нові етнопроекти.

Етноклуб Древлянські джерела провів своє перше засідання під дахом етнокультурного центру рівненського палацу дітей та молоді. Тут зібралися не тільки музиканти-професіонали, але й усі, кому не байдужа культурна спадщина поліського краю.

Етноклуб організовуватиме різноманітні концерти, творчі зустрічі, майстер-класи, дитячі студії, вечірки, лекції, експедиції та презентації. Сьогодні поціновувачів етносу пригощали Візерунчастими піснями з проекту Сусанни Карпенко, яка вірить у їх цілющу силу.

Разом з Сусаною проект Візерунчасті пісні у Рівному презентував і наш земляк Максим Бережнюк.

Втім задоволення члени етноклубу отримали не лише від пісень у виконанні "Веснянки" та гостей із Києва, але й від майстер-класу з вивчення поліських танців, у виконанні етно-гурту "Сільська музика" рівненського палацу дітей та молоді.

Наступне засіданні етноклубу Древлянські джерела організатори планують провести вже до Різдвяних свят.