Кінорежисери народжуються у Рівному. Рівнянка Христина Сиволап закінчила зйомки свого першого бюджетного короткометражного фільму. Комедія "Давай не сьогодні" потішить перш за все молодіжну аудиторію, хоча головні герої фільму дідусь та бабуся. Хто допомагає молодим режисерам робити перші кроки, і де взяти гроші на зйомки фільму?

Сценарій комедії "Давай не сьогодні" режисерка Христина Сиволап написала разом зі своїм чоловіком. Спочатку планувала робити з цього матеріалу дипломну роботу. Однак зрозуміла - не потягне фінансово.

Про те, що кіно можна зняти за державні кошти, Христина почула від одногрупника. Свій сценарій дівчина подала продюсеру і він його зацікавив. Переміг і у конкурсі Держкіно. В результаті на зйомки фільму виділили мільйон гривень.

Зйомки тривали по 12 годин на добу. Окрім напружених моментів, переважали таки кумедні випадки. Нині зйомки завершилися.

Після зйомок фільму Христина зрозуміла - кіно в теорії і на практиці - різні речі. Однак радіє, що українське кіно таки житиме.