У Рівному громадські активісти відправили у космос Януковича. Щоправда, не самого Президента а лише фото із його зображенням. Таким чином активісти висловили свій протест проти відмови уряду продовжувати працювати над підписанням Україною угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Україна бунтує. Відмова від асоціації з Євросоюзом спричинила масові стихійні мітинги на центральних майданах практично всіх обласних центрів України. Рівне не стало винятком. Сьогодні зранку громадські активісти в соцмережах розповсюдили інформацію про початок акції на підтримку євроінтеграції України. Проте станом на дванадцяту годину, а саме тоді мав розпочатися мітинг, на рівненському майдані Незалежності зібралось лише кілька людей.

Поки активісти збиралися, ми запитали у рівнян про їхнє ставлення до євроінтеграції України.

О 12:30 людей на Майдані значно побільшало. Родзинкою рівненською акції протесту став запуск фотографії з Президентом України в космос.

Тим часом про тиск з боку представників Державтоінспекції заявляють рівненські перевізники. Їх ввічливо попросили не везти людей на майдан Незалежності у Києві.

А поки громадські активісти мітингують депутати працюють. Сьогодні Костопільська міська рада звернулася до Президента, Прем'єр-міністра та Голови Верховної Ради України з вимогою підписати угоду про асоціацію з Євросоюзом. У Рівному ж міські обранці також збирають підписи, аби до 27 листопада провести позачергове засідання і прийняти аналогічний документ.

Дивіться також: У Рівному громадські активісти відправили Януковича у космос