Пас корів і зник. На Рівненщині мати шукає свого сина. Жінка впевнена – нащадка вже немає у живих. Щоправда де його тіло і як він загинув - достеменно не знає.

Про розшук Андрія Старкова ми повідомляли у попередніх випусках програми Патруль. 48-річний чоловік зник ще у липні цього року і до цього часу про його місцезнаходження нічого не відомо. Того дня чоловік разом з матір’ю перебували у селі Вільгір, Гощанського району. Односельчанин попросив Андрія допомогти пасти корів.

Зі слів жінки, син повернувся додому по обіді, дав хворій матері ліки і сказав, що знову йде на пасовище бо односельчанка принесе поїсти. Це була остання зустріч матері та сина.

На березі річки знайшли одяг Андрія Старкова, також телефон та гроші. Місцеві мешканці відразу почали прочісувати береги річки. Втім утопленика не знайшли.

Марія Старкова впевнена, добровільно її син у воду не поліз, адже того дня було холодно і він не вмів плавати.

Жінка переконана, що її нащадка побили і вкинули у річку. Втім хто – не знає. У цьому її запевнили як екстрасенси так і власний сон.

Того дня Андрій пас корів з односельчанином. Марія Старкова каже, останній щось приховує. Можливо, саме він побив і вкинув у воду зниклого. Однак Микола все заперечує.

Жінка односельцю не вірить.

Коли стало відомо про зникнення чоловіка, на місце події відразу приїхали працівники міліції. Втім Марія Старкова каже, спершу правоохоронці прочісували берег, а ось вже чотири місяці її сина ніхто не шукає.

Правоохоронці запевняють - людину шукають. Майже впевнені, що це був нещасний випадок і до зникнення Андрія – сторонні особи не причетні.

І додають, кримінальне провадження не буде закрите поки тіла не знайдуть. Матір зниклого чоловіка не втрачає надії також відшукати свого сина. Вже не вірить у те, що він може бути живий. Постійно ходить понад річкою з надією знайти нащадка.