Шостий Міжнародний турнір з художньої гімнастики «Золота осінь -2013» зібрав цього року у Рівному три сотні учасниць. Позмагатися за нагороди і головний приз у вісім тисяч гривень прибули спортсменки із різних куточків України та з-за кордону – від наймолодших до вже титулованих українських гімнасток.

Шостий Міжнародний турнір із художньої гімнастики «Золота осінь-2013», який традиційно проходить у Рівному, цього разу відбувся з іще більшим розмахом завдяки активній спонсорській підтримці.

Юна рівненська спортсменка Аделіна Костюк художньою гімнастикою займається вже половину свого життя. Дівчина прагне досягти найвищих вершин у спорті, тож участь у Міжнародному турнірі для неї – чергова серйозна сходинка.

За два дні змагань у рамках 6-го Міжнародного турніру «Золота осінь-2013» свою грацію і майстерність демонстрували спортсменки з Естонії, Латвії, Німеччини, Білорусі, Росії. Понад 30 команд представляли Україну. А переможницею турніру у найстаршій і найпрестижнішій віковій категорії з головним призом у тисячу доларів стала представниця львівського спортивного клубу «Багіра» Тетяна Загородня, яку іноді вже називають новою Дерюгіною.