Центр вибухової енергетики рок-н-ролу на один день перемістився до Рівного. Шкірянки, металеві прикраси, стильні рокерські зачіски та драйвовий настрій - об'єднали шанувальників легендарної австралійської групи AC/DC. У "текстильник" на честь 40-річчя легендарних музикантів завітав їхній український аналог, - перший на теренах нашої держави офіційний триб’ют-гурт AS/DS.

Поки публіка заповнює зал, музиканти готуються до виходу на сцену. Від виступу першого офіційного триб’ют-гурту AC/DC в Україні глядачі очікують драйву, позитивних емоцій та цілого списку улюблених композицій.

Концерт «AC DC - 40 years celebration» у Рівному став можливим в першу чергу завдяки зусиллям фронтмену гурту «от Vinta» Юрія Журавля. А тому саме рівненські музиканти відкривали дійство пісенькою з одноіменного альбому «Пекельний Дзвоник»

Далі настала черга симфонічного оркестру Бревіс, в арсеналі якого були як всесвітньо відомі хіти, так і нові власні композиції.

А далі… далі найголовніше. Глядачі отримали у прямому та переносному значенні те, про що йдеться у відомому рок-н-рольному слогані. «Back in Black» та «Shook me all night long» підняли на ноги найактивніших фанів, приклад яких наслідували й інші.

Енергетика, яку випромінювали музиканти, передалася не тільки публіці… не витримували і музичні інструменти - перед високонапруженою «High Voltage» гітарист залишився без струни, а в ударника зламався барабан.

Безсмертні хіти австралійців - «Thunderstack» та «Big Gun» підспівував увесь зал. Шварценегер на сцені щоправда не з’явився, проте запальний стриптиз колоритного гітариста AS /DS не залишив байдужою прекрасну половину глядацької аудиторії.

За своє дворічне існування триб’ют-гурт AS/DS встановив своєрідний рекорд, відігравши 30 концертів протягом 39 днів від Києва до Находки. Завдяки столичним музикантам рівняни також змогли повернутися у запальні 70-ті та відчули себе частинкою легенди. «Highway to Hell» скандували вдячні поціновувачі справжнього драйвового року.