Гарячі, небезпечні, емоційні. Такі вони - українські фаєрщики, які зігрівали рівнян під час фестивалю "Rivne Fire БумБурум-2013". Кількадесят учасників з Києва, Івано-Франківська, Луцька, Рівного, Львова, Тернополя, та навіть з Праги, демонстрували свої небезпечні вміння упродовж кількох годин. А вдячні глядачі нагороджували "підкорювачів вогню" аплодисментами. Однак бажаючих повторити ризиковані трюки не знайшлося.

Танцювати, жонглювати та виконувати акробатичні номери, фактично дихаючи полум’ям — для них звична справа. Адже вони — фаєрщики, люди, для яких вогонь — це пристрасть, краса та захоплення. Представники цього небезпечного мистецтва зібралися на перший рівненський фестиваль вогню "Rivne Fire БумБурум-2013".

Учасники "Rivne Fire БумБурум-2013" - люди-запальнички, енергійні та непосидючі. Серед них Анна Лотос з Праги. Каже, приїхала у Рівне не так себе показати, як зустрітися зі старими знайомими і чомусь повчитися.

Граційність, небезпеку та уміння фаєрщиків оцінили і глядачі, даруючи шалені оплески та гуртом вигукуючи назву колективу-організатора фестивалю — рівнян TeDaSe. Ті ж сподіваються, що цей перший фестиваль дасть поштовх для розвитку мистецтва, тож надалі обіцяють ще більше вогню та краси.