Нецензурними написами на стінах будинків рівнян не здивуєш. А от гарні картини на фасадах будівель - рідкість. І малювання без дозволів, як мистецтво, - це хуліганство, за яке можна і штраф сплатити. Звісно, якщо впіймають. Герої наступного сюжету художники, чиї мрії зробити місто яскравішим, стали реальністю.

Кілька років мрій, тиждень підготовки поверхні і ще тиждень малювання. Так стають реальністю картини на стінах. Художники-однодумці Антон і Валерій розфарбували стіну музичної школи №2, за свій кошт. Ескіз занесли директору, а він вже затверджував його на вищих рівнях. Хлопці кажуть, жодних правок у малюнок ніхто не вносив. А своїм сюжетом вони розповіли цілу історію кохання хлопця і дівчини.

Хлопці прагнуть розвиватися. Адже свою роботу оцінюють дуже скромно. Кажуть, що їм навіть до українського рівня далеко. І мріють розмалювати цілу вулицю у Рівному. А ще - провести фестиваль зі стріт-арту.

Художники сподіваються, що ця картина - лише початок їхньої роботи. Чиновники незабаром нададуть їм можливість проявити себе сповна і показати людям свій талант. І дозволять розфарбувати місто яскравими сюжетами.