З'явилося документальне підтвердження доволі-такого розкішного життя Євгенії Тимошенко (Євгенії Карр). Виявляється, вона володіє апартаментами класу люкс в США. Штат Флорида. Місто - Майамі. А точніше - північ Майамі біч, якраз навпроти знаменитих Багамських островів.

Будинок з еллінгом для яхт на узбережжі Атлантичного океану. Точна адреса: 3201 ne 183rd St, Sunny Isles Beach, Miami-Dade, Florida Сполучені Штати Америки. Кому цікаво - може глянути в гуглмеп.

Люкс апартаменти Євгенії Тимошенко розташовані у великому будинку - кондомініумі , споруди 2003 року, їм ще й 10 років не виповнилося.

Тобто , для мешканців передбачені всі блага цивілізації - від паркінгу і спорт- центру до басейну зі спа . Все це утримується за рахунок квартплати.

Площа житла - 277 кв. м. або майже 3 тисячі квадратних футів в американській системі вимірювання . Апартаменти на дві окремі спальні і три ванні кімнати.

Судячи зі звіту , вартість апартаментів за останній рік зросла . Якщо в 2012 році ринкова вартість нерухомості становила 602000 доларів , то в 2013 вона зросла майже до 700 тисяч. При цьому оцінна вартість теж підросла , але не так істотно .

Які докази , що ці апартаменти дійсно належать Євгенії Тимошенко ( Карр )?

Головний документ - копія довіреності, підписаної між якоїсь панамської компанії Mintaka SA і Євгенією Карр.

Документ дає право Євгенії Карр представляти інтереси компанії в сфері її бізнесу по всьому світу.

У довіреності Євгенія вказує своє громадянство та адресу проживання в США - ті самі апартаменти в Майамі. Причому, Євгенія пише "проживаю" - "residing".

У США будь-який бажаючий може дізнатися, кому що належить в країні. Для цього достатньо зробити запит до місцевого офісу нерухомості. Я зв'язався з товаришами в Штатах, і ось що отримав в результаті - апартаменти, які Євгенія вказала як свою адресу, числяться на якомусь Веньямині Нілва.

Здавалося б , власник інший, так про що мова? " Здавалося б " . Насправді , перед нами чисто " українська схема" - щоб приховати реального власника , нерухомість оформляють на юриста , адвоката чи будь-яку довірену особу, яка офіційно володіє майном , платить за нього податки і квартплату , насправді ж в будинку проживає зовсім інша людина .

Веньямина Нілву і Євгенію Карр пов'язує листування , викладене на сайті Жужалікс .

Наприклад , у квітні та липні 2012 року Веніамін надсилав Євгенії посилання на якісь фотографії на різних фотосервісах , які зараз , на жаль , стерті.

Джерело: paparacio.rv.ua

pic

pic

pic

pic

pic