Разом із Чемпіонатом області з футболу фінішувала і дитячо-юнацька футбольна ліга. Цього тижня шістнадцятирічні спортсмени поставили крапку у змаганнях. Хоча глядачів на трибунах було не зовсім багато, але емоцій на полі вистачало.

Ігри у обласній дитячо-юнацькій футбольній лізі розпочинаються щороку у травні місяці. Вся ліга розділена за віковим принципом. Так команд, в які входили шістнадцятирічні спортсмени на початку сезону було двадцять одна. Основна ціль змагань – це підготувати спортсменів до участі в турнірах більш високого рівня

Серед юнаків 97-98 років народження третє місце у лізі за підсумками сезону заняла сарненська ДЮСШ. А у фіналі зійшлись ДЮСШ «Верес» та ДЮСШ «Березне». Обидві команди є учасниками всеукраїнської ліги, тому сили суперників у вирішальному матчі були рівними. Це і показав ігровий час. Закінчили грати вони із рахунком 0-0. Долю чемпіонства вирішувала серія пенальні. Тут удача посміхнулася березнів чанам, які у підсумку і перемогли.

На наступний рік склади команд повністю оновляться, на зміну теперішнім спортсменам, які закінчать ДЮСШ прийдуть ті, які підросли. А поки залишається чекати підсумкових результатів ДЮФЛ серед молодших футболістів.