Бюджет Рівного недоотримав 14 мільйонів гривень. Ці кошти просто зависли в казначействі. Про це повідомив сьогодні на засіданні Рівненського міськвиконкому Володимир Хомко. Міський голова каже, 12 з цих 14-ти мільйонів мали піти на ремонт доріг. Однак тепер автошляхи Рівного залишаться без ремонту.

Засідання Рівне нського міськвиконкому цього разу розпочалося не так, як зазвичай, а з зачитування міським головою листа від депутатів сейму з польського Любліну.

Уважно вислухавши текст повідомлення про європейське майбутнє члени міськвиконкому повернулися до реалій. Начальник міського управління бюджету і фінансів Віктор Шульга розповідає, бюджет міста за 9 місяців перевиконали. Позапланово отримали ще понад 9 мільйонів гривень. Проте, переконує Віктор Шульга, проблеми все одно існують.

Міський голова Рівного бідкається - 12 мільйонів із 14 планували витратити на ремонт доріг.

Настрій міському голові покращила звістка, що розмови про розробку концепції для велосипедистів Рівного таки реалізували.

Спершу цю концепцію винесуть на громадське обговорення, а вже потім на сесію Рівне ради. У разі прийняття проекту, у місті з'являться три нові велосипедні парки.