Сім незаконно встановлених споруд разом зі скандальним літнім майданчиком біля ресторану "Ліон" знесуть ще до Нового року. Таке рішення прийняла спеціальна комісія Рівнеради. За півроку міська влада обіцяє зрівняти з землею усі 122 об'єкти, які псують вигляд вулиць Рівного і не мають законних підстав для роботи. Підприємцям, які добровільно згодні на демонтаж, дадуть час забрати своє майно.

Заважають Рівному, тому їх знесуть. Щоб не псували вигляд вулиць і настрій людям. Покинути, страшні, пластикові чи дерев'яні, з ґратами і без них. Тимчасові незаконно встановлені споруди вже не перший рік дошкуляють можновладцям. Нині у списку 122 об'єкти.

Комісія з питань звільнення території Рівного від незаконно встановлених тимчасових споруд одностайно голосує за демонтаж 7 об'єктів. Від незугарних кіосків очистять вулиці Черняка, Гагаріна, Дубенську, Міцеквича, Корольова. А Перший у списку скандально відомий літній майданчику поблизу ресторану "Ліон".

Процедура демонтажу доволі тривала. Перш ніж на місця виїдуть бульдозери, за рішення ще мають проголосувати члени виконкому.

За півроку влада хоче очистити Рівне від самовільно встановлених кіосків, а тоді візьмуться за гаражі і черепашки.

Плани грандіозні, дії рішучі. Їх би ще застосувати до ремонтів доріг, дахів і будинків. Щоб насправді поліпшити життя рівнян. А не лише тішити естетичні смаки архітекторів.