«Регіна» провела четвертий тур у чемпіонаті України з волейболу «Супер-ліги». На домашньому майданчику рівнянки приймали Євпаторійську «Керкінітіду». Як місцеві дівчата не старались, але перемогу вибороти у рівного суперника не змогла.

У першому матчі «Регіна» достойну гру зуміла показати лише в одній партії. Втім сил та вміння у дівчат показати більш вдалу гру не вистачило і у підсумку поразка у матчі 1-3. На наступний же день здавалося, що вигравати – це справа абсолютно посильна і реальна. Але за сценарієм попереднього матчу «Регіна» виграти зуміла лише один сет. Посипались рівнянки після третьої партії. Ведучи по рахунку 24-18, допущено було ряд помилок і у підсумку 26-24 – перемога «Керкінітіди». Добити ж «Регіну» залишалося справою техніки. І у підсумку чергова поразка рівнянок з рахунком 1-3.

За підсумками ж четвертого туру і чемпіонату загалом, то рівненська «Регіна» поки залишається єдиною командою, яка не знає смаку перемоги. А наступні матчі місцеві дівчата проведуть на виїзді у Тернополі проти тамтешньої «Галичанки».