Молодіжна платформа «Яскраво» знову подарувала рівнянам яскраві мотиватори. Яскраві кольорові наклейки з фразами, що мотивують рівнян до позитивних думок та вчинків, активісти МП «Яскраво» розклеїли у рівненських маршрутках.

Нові мотиватори з’явилися у більшості рівненських маршруток 3 листопада. Відтепер їдучи зранку на роботу чи на навчання, просто пересуваючись вдень маршруткою по справах або повертаючись утомленими після важкого дня, рівняни зустрічатимуть у маршрутках мотиватори з позитивними фразами

- Відтепер їдучи зранку на роботу чи на навчання, просто пересуваючись вдень маршруткою по справах або повертаючись утомленими після важкого дня, рівняни зустрічатимуть у маршрутках яскраві мотиватори з позитивними фразами, - говорить керівник проекту, активіст МП «Яскраво» Святослав Обоїста. - Позитивні мотиватори допоможуть підняти рівнянам настрій та мотивувати їх на здійснення добрих справ.

Водії маршруток на таку ініціативу переважно відгукувались позитивно.

- Про розміщення мотиваторів домовлялися особисто з водіями маршрутних таксі, - розповідає керівник Молодіжної платформи «Яскраво» Вікторія Власюк. - Дехто відмовлявся, або просив заплатити, але в основному всі погоджувалися. Найприємнішим моментом було те, коли ми вішали нові мотиватори поряд з нашими старим, які розміщували торік.

pic

pic

pic