Сьогодні, 2 листопада, до прокуратури Рівненської області надійшла інформація про те, що у м.Рівне виник конфлікт між жителями вул. Басівкутська та представниками МПП "Агата".

На місце події виїхала слідчо-оперативна група з числа працівників міліції та прокуратури.

У Рівному знову відбулися громадські слухання щодо будівництва автозаправки на Соборній

Встановлено, що конфлікт виник через намір працівників МПП розпочати будівельні роботи автозаправної станції. Внаслідок протистояння між групою жителів навколишніх будинків та колективом підприємства відбулась штовханина. На даний час обстановка стабілізувалась, учасники події розійшлися.

Мешканці Рівного пікетують Апеляційний суд, щоб не допустити будівництво АЗС

Прокуратурою міста Рівне забезпечено внесення в Єдиний реєстр досудових розслідувань відомостей за ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб). Досудове розслідування проводять слідчі органів внутрішніх справ.

У Рівному жителі Басового Кута пікетували Господарський суд

Додатково: Прокуратурою м. Рівне у червні 2013 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості про вчинення кримінального правопорушення посадовими особами Рівне нської міської ради, в діях яких вбачається службова недбалість при встановленні для приватного підприємства заниженої орендної плати за дану земельну ділянку.

Рівне нський господарський суд таки дозволив будувати АЗС біля багатоповерхівки на вулиці Соборній

Досудове розслідування доручено проводити слідчому Рівне нського МВ УМВС України в Рівне нській області.

Автозаправка біля житлового будинку на Соборній буде — і громадська рада не допомогла

Питання законності виділення земельної ділянки для МПП "Агата" і надалі продовжує перебувати на контролі прокуратури області, не дивлячись на те, що судові рішення усіх інстанцій винесені на користь даного підприємства.