Подарунків багато не буває. Як і людської доброти. Це ще раз довели лікарі з полового будинку. Вони не лише допомагають з'явитися на світ дітям, а іноді перетворюються на Дідів Морозів.

У маленьких вихованців реабілітаційного центру в Олександрії сьогодні свято. Дорослі привезли для них омріяні іграшки. Ляльки, машинки, мозаїки, книжки. Їх дуже бракує дітям, які опинилися без батьківського піклування.

Іграшки збирали, купували та привезли медики з пологового будинку. Так вони відреагували на розповідь свого головного лікаря про покинутих дітей.

Від переселення минуло 3 місяці. Дошкільнята і школярі обживають приміщення в Олександрії. Радіють усім гостям та подарункам. Та найбільше дітям бракує батьків, каже директор. Не зважаючи на складні життєві обставини, на насилля в сім'ї, покинуті хлопчики і дівчатка понад усе прагнуть повернутися до мами і тата.

ВИхователі сподіваються, що мрії дітей про щасливу сім'ю незабаром здійсняться. А поки усі тішаться подарунками. Від 3-річних малюків до 18 річних підлітків.