Рівнянин був двома з дворічним сином. Дружина поїхала здавати сесію. Аби було не так сумно – господар запросив друзів. Добряче випивши, поки з невідомих причин, чоловік вирішив вистрибнути з вікна.

У однокімнатній квартирі на вулиці Макарова 23-річний чоловік проживав з дружиною та сином. Мати хлопчика поїхала здавати сесію у навчальний заклад сусідньої області. Дитину залишила з батьком. Останній, користуючись моментом, запросив у гості друзів.

Після падіння господаря, друзі відразу викликали швидку допомогу. Чоловік впав на траву поруч з будинком. Мабуть, це і врятувало йому життя, вважають медики. Коли рівнянина привезли у лікарню він був ще у свідомості. Його прооперували. Стан його важкий, втім загрози для життя немає, кажуть лікарі.

Зараз 23-річний чоловік без свідомості. На нього чекає довгий період реабілітації. Друзі, які тої ночі з ним пиячили, розповісти про подію відмовляються. Неговіркі і мешканці будинку. Одні кажуть, нічого не знають. Інші від камери ховаються.

Свідки події зараз спілкуються із правоохоронцями. Останні відкрили кримінальне провадження за фактом доведення до самогубства. Міліціонери кажуть, покази людей різняться.

Якщо правоохоронці доведуть, що хтось з друзів все таки спровокував батька дворічної дитини стрибнути з вікна – винуватцю загрожує покарання до трьох років обмеження або позбавлення волі. Та все ж міліціонери вже майже переконані, що кримінальне провадження буде закрите через відсутність складу злочину.