Хліб - усьому голова. Так тепер впевнено можуть сказати жителі села Селець, що на Дубровиччині. Саме тут відкрили першу в районі хлібопекарню. У ній випікатимуть хліб за угорською технологією.

Нова пекарня у селі Селець Дубровицького району - унікальна. Принаймні, так стверджують технологи, які випікають тут хліб. Вага одного буханця всього 930 грам. Продукт - екологічно чистий, адже виготовляється в печі та без будь-яких домішок.

Федір Скуба пече хліб понад десять років. До цього працював на аналогічній пекарні у Закарпатській області. Саме звідти і переїхав на Дубровиччину. Послідував сюди з одним із співвласників підприємства - Віктором Дроздом. Розповідає, зараз на виробництві хліб випікається у трьох печах, а в майбутньому планують збільшити виробничі потужності втричі.

Зараз на пекарні працює десять чоловік, після збільшення виробничих потужностей планують працевлаштувати ще 20. На відкриття закладу завітали і обласні чиновники. Першим дали посмакувати щойно спечену буханку хліба заступнику голови Рівне нської облради Олександру Чуприні.

Смак хліба чиновнику сподобався. Каже, ця випічка стане достойним конкурентом іншим виробникам.

Інвестори планують збувати свою продукцію не лише на теренах Дубровицького району, а й в столиці. Кажуть вже мають звідти замовлення.