Дорогу можна переходити спокійно. Адже на перехресті вулиць Макарова та Вербової запрацював світлофор. У квітні цього року така інформація облетіла чи не усі засоби масової інформації. Світлофор обійшовся у 196 тисяч гривень. Та мабуть кошти були витрачені дарма. Нині цей світлофор на перехресті вулиць Макарова та Вербової працює, як йому заманеться.

Пан Володимир, як ніхто інший знає про необхідність якісної роботи світлофора. У 2011 на цій ділянці дороги його разом із вагітною дружиною збив автомобіль. Пан Володимир вижив, його дружина загинула на місці. І після цієї трагедії і до неї тут траплялось ще чимало ДТП, в результаті яких травмувались та гинули люди. Зебра на цьому пішохідному переході вже стерлась, здалеку її не видно. А знаки пішохідного переходу розміщені зі сторони тротуару, а не дороги. Відтак, автомобілю, який рухається їх затуляють електричні стовпи. Часто люди переходять дорогу на свій страх і ризик.

Представники громадської організації «Рівне нський громадський контроль» вже написали звернення до ДАІ та підприємства, яке обслуговує та ремонтує світлофори. Хочеться вірити, що цей світлофор таки відремонтують , а ця ділянка дороги врешті - решт стане справді безпечною.