Вдерлися ввечері до оселі останнього і вивезли у ліс. Там добряче побили і кинули помирати. Людині пощастило вижити.

Миколі Янчику 43 роки. Він мешкає у селі Микулин, Гощаського району. Того вечора члени його родини вже спали лише господар дивився телевізор. Раптом троє невідомих осіб у масках вдерлись до будинку і почали його бити.

Потерпілий каже, нападників було троє. Вони зв’язати чоловіка, поклали у багажник авто і вивезли у ліс. Спершу били його ногами, потім битами. Після знущань – кинули помирати. Вранці чоловіка знайшли мисливці. Людина була живою. Без свідомості та у вкрай важкому стані його госпіталізували до лікарні.

Чоловік прооперований. Йому видалили селезінку. Попереду його чекає довгий період реабілітації. Правоохоронці вже затримали підозрюваних у злочині. Це троє мешканців Гощанського району віком від 23 до 27 років. Встановлено, що удари наносив лише один нападник.

У міліції вже встановили, що підозрюваний у злочині побив 43-річного Миколу через особисту неприязнь. За яку саме - не зізнається ні нападник не потерпілий. Останній каже – це сімейне.

Всі обставини інциденту зараз з’ясовують слідчі. Підозрюваний у злочині не затримувався. Зараз міру запобіжного заходу для нього обирає суд. За нанесення тяжких тілесних ушкоджень йому загрожує до восьми років в’язниці.