Чому у Млинівському районі не обігріваються школи. З таким запитанням до редакції Першого місцевого звернулись мешканці цього району. Люди стверджують, саме з цієї причини похворіли їхні діти, адже температура на вулиці була нижче 6 - ти градусів тепла. Проте освітяни запевняють - у школах тепло.

Це завуч Млинівської загальноосвітньої школи. Жінка переконує, в школі тепло, проте на камеру сформулювати свою думку відмовилась. Батареї у навчальному закладі холодні. Діти на уроках займаються у верхньому одязі. У школи є власна котельна, завуч переконує - опалюють у навчальному закладі під час навчального процесу. Тепло в школах Млинівщини і справді відключали, каже начальник начальник районного управління освіти.

Мешканці Млинівського району, які телефонували до редакції, стверджували, що керуються у райвідділі освіти не показниками термометра, а розпорядженням з області про економію тепла. Адміністраціям шкіл дійсно рекомендували зважати на температуру за вікном, говорить начальник обласного управління освіти Григорій Таргонський.

Освітяни запевняють в школах області холодно взимку не буде. Мешканцям Млинівщини залишається сподіватися, що своїх обіцянок чиновники дотримаються.