Це питання у Рівному обговорювали всі причетні до цієї проблеми- чиновники, рятувальники та представники Державтоінспекції. Щоправда, висновки в усіх структур різні.

Вжити кардинальних заходів від районних дорожніх служб вимагають працівники Державтоінспекції. Вони стверджують, до зими не готова більшість районів Рівне нщини. Правоохоронці провели перевірку, результати, кажуть, не втішні.

Лише у Рівному, Сарнах та Кузнецовську за даними ДАІ дорожні підприємства повністю забезпечені паливно-мастильними матеріалами. Те що проблеми дійсно існують визнають і комунальники. Проте, переконують, вони не настільки глобальні.

Начальник Рівне нського міського шляхово-експлуатаційного управління Віктор Климук в свою чергу тішиться: цьогоріч його підприємство таки придбало необхідну техніку. Тому, запевняє, з очищенням доріг у Рівному проблем узимку практично не буде.

Додаткових проблем комунальникам створило казначейство. Воно невчасно перераховує кошти, за які можна було б придбати все необхідне. Проте, якщо дорожні служби не справлятимуться зі стихією на допомогу готові прийти рятувальники.

Щоб переконатись, чи злагоджено працюють усі служби, залишилось чекати якихось два місяці. За цей час, сподіваються комунальники, казначейство перерахує гроші, яких бракує на пальне. А дорожники отримають кошти на ремонт дорожнього полотна. ДО слова, за недоліки саме в утриманні доріг ДАІ вже притягнуло до відповідальності понад 60 посадовців області.