Ось так у липні виглядала дорога на вулиці Червоногірській у Рівному. Глибина вибоїн перевищувала 10 сантиметрів. Водії тиснули на гальма, адже об’їхати яму було неможливо.

Запевняли водіїв, що пристосовуватись непотрібно і не можна представники громадської організації «Рівне нський громадський контроль». Вони нагадали керівництву міського ШЕУ про вимоги Держстандарту України, які зобов’язують ремонтувати такі вибоїни у термін від одного до 5-ти днів. Подібне нагадування подіяло. У серпні цю дорогу таки відремонтували. Тут провели ямковий ремонт покрівля та залатали найбільші вибоїни. Однак, радіти водіям та мешканцям вулиці довелось не довго.

Залишати все як є громадський контроль не збирається. Що робити і як діяти вже знають. Згодом, стало відомо, чому за один місяць ця дорога зруйнувалась. Як виявилось , міське ШЕУ ліквідовувало вибоїни на проїжджій частини відпрацьованим асфальтобетоном. А фінансування даних робіт не проводилось з міської скарбниці. Громадський контроль наполягатиме та зробить усе, щоб цю вулицю таки заасфальтували якісно.