Цей вид спорту називають боями без правил. Насправді ж змішані єдиноборства, чи ММА, мають не менше обмежень аніж бокс чи кікбоксінг. Новий вид спорту почав офіційне своє існування в Україні зовсім недавно, і одразу ентузіасти ММА провели обласні змагання.

Мікс-файт чи ж змішані єдиноборства як вид спорту в Україні офіційно визнали весною. Втім бійці по всій країні тренувалися і раніше.

Щоб виступати на ринзі і показувати достойну боротьбу, спортсменам потрібно пройти чималу підготовку. Змішані бойові єдиноборства включають в себе справжній коктейль контактних видів спорту, таких як бокс, кікбоксинг, боротьба та багато інших.

На перший обласний кубок з мікс-файту зібралося майже п’ять десятків спортсменів. Майже всі вони представляли обласний центр. Завітали на турнір і бійці з Гощі та Костополя. Для молодих спортсменів перші змагання пройшли не легко.

За підсумками змагань було відібрано сім кращих спортсменів, які сформують збірну області. І вже на початку листопада рівненська команда захищатиме честь регіону на Кубку України.