13 жовтня 2013 року близько 20:50 години під час несення служби наряд працівників ДПС Рівненського МВ, отримали повідомлення від чергового ВДАІ УМВС України в Рівненській області про те, що на території Млинівського району невідомі особи займалися незаконним полюванням на автомобілі «TOYOTA LEND СRUISER» з транзитними номерними знаками та рухаються в напрямку міста Рівне.

Близько 21:00 години в місті Рівне на перехресті вулиць Млинівська-Макарова вартовими доріг було помічено та зупинено автомобіль «TOYOTA LEND СRUISER», з транзитними номерами, який за зовнішніми ознаками повністю відповідав автомобілю орієнтованого черговим.

За кермом автомобіля знаходився 27-річний житель Сарненського району Ігор, який керував транспортним засобом не маючи при собі посвідчення водія. Працівниками ДПС було повідомлено оперативного чергового ВДАІ, викликано слідчо-оперативну групу Рівне нського МВ УМВС та повідомлено працівників лісового господарства. Під час складання на водія адміністративного протоколу з салону автомобіля вийшов 26-річний пасажир Роман, житель міста Дубно, який непомітно намагався викинути незаконно впольованого зайця-русака, полювання на якого в даний період часу, а ще й в темну пору доби, заборонено.

Прибувши на місце події, правоохоронці спільно з працівниками лісового господарства склали відповідні адміністративні матеріали, вилучили гладкоствольну рушницю та впольованого зайця.

За даний неправомірний вчинок громадяни відповідатимуть у суді.