Одинадцятий сезон аматорської баскетбольної ліги офіційно стартував. Після кількамісячної перерви спортсмени знову взялися за улюблену справу – баскетбол. Цьогорічний чемпіонат обіцяє бути більш ніж інтригуючим. На перемогу претендують одразу чотири фаворити.

Вже одинадцять років, чоловіки, які не уявляють свого життя без баскетболу змагаються у обласній аматорській лізі. Рівень змагань говорить сам за себе. Серед гравців команд присутні «екс-пульсарівці» та гравці Першого дивізіону України. Перед початком сезону у ліги було багато проблем, але їх організаторам вдалося вирішити.

У цьогорічному чемпіонаті зголосилося взяти участь 10 команд. Вісім із Рівного, та по одній із Нетішина та Луцька. У матчі ж відкритті одразу зійшлися фаворити змагань – місцевий «Лавісс» та нетішинський «Енергетик». Представники хмельниччини до змагань підійшли серйозно.

Одним із фаворитів є і рівненський "Лавіс". Місцеві хлопці минулого року були віце-чемпіонами. На цей же сезон понижати планку вони не збираються.

Долею фарту перший поєдинок аматорської ліги закінчився перемогою рівнян. Тріумфували вони з перевагою в одне очко. А загалом ігри у чемпіонаті триватимуть аж до квітня. Тоді і стане відоме ім'я нового чемпіона.