Нині чоловік у вкрай тяжкому стані у лікарні, а його 22-річній доньці, яка завдала йому поранень, загрожує в’язниця.

У селі Залізниця, Корецького району троє сестер повстали проти батька-тирана. Марія – одна з доньок чоловіка. Каже: відколи батько розвівся з матір’ю, постійно бив її та сестер і навіть обливав їх окропом.

Остання сварка в родині закінчилась бійкою. Чоловік погрожував Марії ножем. На її захист стала молодша сестра. Вона вирвала у батька лезо та вдарила його в живіт та груди.

Пораненому батьку сестри викликали швидку допомогу. Чоловіка у вкрай тяжкому стані госпіталізували в реанімацію районної лікарні. Нині він - на апараті штучного життєзабезпечення.

Сусіди причиною того, що сталося, називають горілку. Кажуть: коли голова родини не пив, усе було гаразд, але тільки чоловік брався за чарку, як вдома відразу виникали скандали, які чуло все село.

Нині обставини кривавої сімейної драми розслідують співробітники міліції. Вони відкрили кримінальне провадження за статтею нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Підозрювана – 22-річна донька постраждалого. Нині вона спілкується зі слідчими. Їй загрожує до 8 років позбавлення волі, але сестри вважають її не винною та готові захищати до кінця.

У міліції не виключають: якщо слідство з’ясує, що чоловік справді ображав та бив доньок, справу можуть перекваліфікувати - на замах на вбивство з необережності, або ж перевищення меж необхідної самооборони.