Вчора відбувся фінал Рівненської ліги КВН. За звання чемпіона змагались: «Бомба» (Млинів), «ФАВАВУ» (Рівне), V.I.P (Тернопіль) та «Без понтов» (Кіровоград). Майже всю гру «V.I.P» та «Бомба» йшли або з рівною кількістю балів, або з відривом у 0,2 бала. У підсумку найкраще серед усіх «V.I.P» провели фінальний конкурс. Проте за рішеннями журі бронзовим призером стали «ФАВАВУ», а срібними… V.I.P. Рішення журі так здивувало зал, що під час нагородження аплодував команді хвилин 5. Тоді гравець команди сказав: «Ми приїхали і поїхали, а людям тут жити». Потім команда розвернулась і пішла з залу. А разом з нею і майже весь зал. У підсумку за нагородженням «Бомби» спостерігало небагато глядачів.

Чесно кажучи, йшов на фінал  і більше симпатизував командам ФАВАВУ та БЕЗ ПОНТОВ. А тернопільську команду до цього, каюсь, взагалі не бачив. Проте перші і другі мене розчарували :(. А от V.I.P. виступили потужно. І чесно кажучи, з рівним рахунком "Бомби" та V.I.P. до середини гри не погоджуюсь. Все-таки тернополяни стартували краще. Щоправда, відео конкурсу обидві команди відкатали на рівних. Хоча тернопільске відео знову ж таки складніше в зйомці. Не кожен же день зупиняють потяги паличкою. От у капітанці Тернопіль справді підкачав. Проте останній конкурс V.I.P. - бомба. Це поза конкуренцією. Сміявся так, що забув, що голодний і хочу спати. А два виступи команд після вже не міг сміятись, сил не залишилось. Тим паче сама сценка ну дууже до часу і в тему. Даєш євро і футбол!  100-відсоткове попадання в ціль!! 

Кажуть, нижчі оцінки за цей конкурс через те, що перебрали час? Ну і куди дивились редактори, чому не порізали на репетиціях? Не могли не знати, що за перебір команді зріжуть бали? От і думай після такого...

 Але самі тернополяни пішли красиво! Чого варті лише кількахвилинні шквальні оплески та фраза "Ми приїхали і поїхали, а людям тут жити!". Після чого команда розвернулась і пішла. Логічно в цьому контексті пішли і глядачі. Вони зробили свій вибір. І, до речі, дуже цивілізовано пішли.

 А що стосується рішення журі, то не буду коментувати. Для мене це неважливо.  Для мене головне - відмінна гра! Любимо КВН таким, як  він є.