У Радивилові за нову старосту профтехучилища голоси "вибивали" ножем. Причиною конфлікту стали довготривалі неприязні стосунки між двома 17-річними ученицями місцевого профтехучилища. Одну із дівчат обрали старостою групи, а інша з таким вибором ніяк не могла змиритися. Тому, щоб поставити крапку над "і", кожна вирішила зібрати "свою" команду й з’ясувати відносини "кулаками".

Надвечір у міському парку побилися дві групи юнаків. У ході бійки, один із учасників, раніше судимий 26-річний чоловік з Дубна, дістав з кишені ножа й став погрожувати вбивством своїм суперникам.

На щастя, тяжких тілесних ушкоджень ніхто не отримав. Учасники бійки відбулися синцями та забоями. Один з чоловіків звернувся за допомогою до медиків. А лікарі повідомили про сутичку правоохоронців.

– Дану подію внесли до Реєстру досудових розслідувань, відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 129(Погроза вбивством) Кримінального Кодексу України, – каже начальник районного відділу міліції Віталій Кеда. - Решту подробиць сутички слідчі з'ясують в процесі досудового розслідування.