12 мільйонів гривень. Стільки витратили тепловики, щоб підготуватися до опалювального сезону 2013-2014. Та попри старання і завчасний старт подачі теплоносія, гріють батареї не усюди. Нині у Рівному першим сніжинкам не зраділи мешканці 22 житлових будинків, де опалення і досі не включили. Більше про те, де тепло від батарей, а де досі гріються обігрівачами та ковдрами, - далі.

На неякісну роботу комунальників нарікає 76-восьмирічна Наталія Максимчук. Жінка живе у багатоквартирному будинку на Буковинськів. Він один із 22-х проблемних, куди теплоносій досі не подають.

Забезпечити усіх рівнян теплопостачанням комунальники обіцяють. Наразі працівники “Рівне теплоенерго” ліквідовують пориви зовнішніх мереж на вулицях Відінська, 31, Київська, 48, 50, 52. У решті бунинках несправності ліквідовують працівники ЖКП та ОСББ. На те, щоб підготуватися до опалювального сезону, теплопостачальне підприємство "Рівне нтеплоенерго" витратило 12 мільйонів гривень. За ці гроші модернізували котельні та відремонтували 6 кілометрів тепломережі. У майбутньому обіцяють змінити систему теплопостачання. Бо при теперішній, обладнання використовують не 100%-во.

Поки тепловики переглядають стратегічний план теплопостачання у Рівному, заміненій тепломережі радіють у 27 рівненській школі. 300 метрів повітряного трубопроводу обійшлися у 520 тисяч гривень. Навчальний заклад був найпроблемнішим у місті.

Із появою гарячої води у школі запрацює і басейн. Чекає на гарячу воду із крану і Наталія Максимчук. Теплопостачальники перепрошують за незручності. Із запитаннями та скаргами на теплопостачання або відсутність гарячої води можна звертатися за номерами телефонів цілодобової аварійної служби “Рівне теплоенерго” 23-52-94 або 62-97-69.