Волиняни заробляють на деревині із Рівненщині. Фірма із Луцька зобов'язалася очистити узбіччя дороги Рівне—Тучин—Гоща від аварійних дерев та сухостою. Працюють на відрізку протяжністю 20 кілометрів з початку року. Високі дерева, це були тополі, справді вирізали. А от сухостій та поламані вітром — лишили. Місцеві жителі обурені, бо тепер за волинянами прибирають гілля.

Це гілля — усе, що лишилося від величезних тополь уздовж дороги Рівне —Тучин—Гоща. Вирізали дерева — легально, згідно із договором, волиняни. Те, що залишили за собою гілля, тепер обурює місцевих. А ще, кажуть, замість сухих та аварійних з обочин зникли здорові гарні тополі.

Це лише третя частина гілля, яке залишилося після вирізки дерев уздовж автодороги. За виконавцями замовлення, фірмою "Волиньінвестбуд", прибирає сільська рада.

Сільська рада могла й не прибирати, гілля збере та вивезе виконавець, — підприємство "Волиньінвестбуд", кажуть в Рівне нському райавтодорі. Бо так прописано у договорі. Часу, відповідно до документу, мають до 31 грудня 2013-го.

Коли планують виконати усі умови договору, розпитати волинян, на жаль не вдалося. За номерами телефонів, які значаться за ПП "Віолтнтінвестбуд" ніхто не відповідає.