Немовля провело вісім годин під землею і вижило. Нагадаємо, у жовтні 2011 року у селі Городище, Березнівського району у місцевої мешканки, яка була на сьомому місяці вагітності, почалися перейми. Вона саме пиячила з братом.

Жінка народила дівчинку, спершу дитина плакала, але згодом затихла. Породілля подумала, що немовля померло. На обліку вона не стояла, то ж запропонувала брату закопати дитину. Поховали малу біля туалету. Після чого захмеліла породілля та її брат лягли спати. Через сім годин у жінки почалася кровотеча, тому вона мусила розповісти про все сусідці. Та викликала медиків та міліцію.

Змерзлу дитину відразу доправили до лікарні. Попри 8 годин під землею, вона таки вижила. У сусідню палату госпіталізували тоді і матір. Вона не усвідомлювала, що ледь не вбила своє дитя. Пояснювала, була п’яна.

Для Інни - це вже була дев'ята дитина, двоє померли, одну забрав рідний батько, а шістьох - виховують чужі люди. Саму ж жінку позбавили батьківських прав. Розслідуванням цього випадку займались співробітники Березнівського райвідділу міліції. Мали порушити кримінальну справу за фактом групового замаху на вбивство і жінці і її брату могло загрожувати до 15 років позбавлення волі.