Автопригода сталася о 22 годині вечора на вулиці Макарова. Кермувальник невстановленого автомобіля рухався з вулиці Корольова у напрямку Млинівської. Між будинками 44 та 56, що на Макарова, наїхав на 51-річну Наталію. Жінка саме переходила дорогу. Після удару автомобіль з місця пригоди зник.

Жінку госпіталізували у реанімаційне відділення Рівне нської ЦМЛ. У людини політравма, численні забої внутрішніх органів та переломи.

Ніяких прогнозів лікарі поки не роблять. Кажуть, жінку чекає ще не одна операція та дуже довгий реабілітаційний період. Поки рідні потерпілої шукають не малі кошти на лікування, працівники міліції розшукують водія, який скоїв наїзд. Його транспортний засіб вже знайшли - у полі, за два кілометра від Рівного у напрямку Млинова. Це сіре «VOLVO 940 2.3». На транспортному засобі були пошкодження, які свідчать про причетність до дтп. Працівники міліції кажуть, водій навмисне кинув свій автомобіль у полі, а сам втік. Його особу наразі встановлюють. Попередньо відомо, що водій є рівнянином. Відповідальності йому не уникнути. Кермувальнику вже інкримінують втечу з місця події та не надання допомоги потерпілій.