Нещодавно стало відомо, що 30 млн грн - необхідні для реконструкції стадіону в Рівному - будуть. Отже, доведеться щось вирішувати з тим приміщенням, що колись було туалетами стадіону. Зараз цей об'єкт нерухомості перебуває в оренді у структури, пов'язаної з екс-секретарем Рівнеради.

Туалет був потрібен свого часу Юрію Торгуну в якості засобу для того, щоб отримати 0,4 гектари землі під… відновлення палацу Любомирських.

Якого досі у Рівному так і немає.

У газетах цитували Юрія Торгуна, засновника фірми «Ізотерм-С»: — Фірма «Ізотерм-С» за цей період за оренду землі сплатила вже близько 200-300 тисяч гривень. Ми також орендуємо у КАТП-1728 розташований на ділянці туалет і платимо за це гроші. Планували розташувати тут цілий замковий комплекс, в тому числі і громадський туалет. Але цьому завадила економічна криза в державі. Коли можливий початок будівництва? Тоді, коли закінчиться криза. Думаю, що й стадіон не швидко реконструюють, щоб було кому в той туалет ходити.

Напередодні екс-секретар в місцевій газеті також розповідав: "Потрібно ж щось лишити дітям і внукам!"

Ідея - благородна. Але в Рівному благородні ідеї часто перетворюються в цілком комерційні.

То дитячу спортивну школу перетворять на базар, то спортивний майданчик коледжу перетвориться у будівельний, то "чесний" ресторан , що "покращив" парк, прихватить не належну йому землю...

Ну, а Юрій Торгун запланував поряд з відновленим палацом побудувати ще й ресторан.

І все це- "В МЕЖАХ ЧИННОГО ЗАКОНОДАВСТВА"



pic

pic

pic

pic

pic

pic