Українські боксери радують своїх вболівальників не лише перемогами. Вони ще й дивують їх. 14 вересня, в День фізичної культури і спорту, Рівне відвідав чемпіон світу Тарас Шелестюк. Він презентував власну книгу «Тарас Шелестюк: 12 раундів до цілі».

Чемпіон світу з боксу та бронзовий призер Олімпійських Ігор в Лондоні Тарс Шелестюк у Рівному вперше. До нашого міста він завітав, щоб презентувати власну книгу. У ній боксер описав як простий хлопець із багатодітної, бідної сім’ї зміг багато чого досягти.

Наразі спортсмен проживає у Лос-Анджелесі і там займається професійним боксом. Президент федерації боксу в Рівне нській області Володимир Соколовський каже, перемоги Тараса Шелестюка - вдалий приклад для молоді. На його боях виховуються і Рівне нські боксери.

Заступник голови Рівне нської облдержадміністрації Олексій Губанов запевняє - влада сприяє розвитку боксу на Рівне нщині .

На завершення презентації Тарас Шелестюк пообіцяв наступного разу приїхати до Рівного не з книгою, а з чемпіонським поясом. А поки залишив дитячо-юнацьким спортивним школам області 100 примірників власної праці.