Зливи дісталися і Рівного. Відучора водії і пішоходи з перемінним успіхом долали водяні перепони. Найгірша ситуація у центрі міста. Та й припинення опадів найближчим часом синоптики не прогнозують. Відтак, гумові чоботи нині - річ першочергова. У жителів багатоповерхівки на Соборній каструлі та миски - найнеобхідніші речі у господарстві.

Перехрестя вулиць Чорновола-Соборної у Рівному вчора було не пройти не проїхати. Уже пізніше, традиційно уся вода хлинула на вулицю Чорновола. Рівняни ділилися зафіксованими наслідками зливи.

П'ятниця, 13-те виправдала себе сповна. Опади осідали у найпроблемніших місцях. Одне з таких - перехрестя вулиць Княгині Ольги-Жуковського. За 10 хвилин вода затопила не те що розмітку на асфальті, а й дісталася тротуарів. Комунальники допомагали дощоприймальним колодязям, як могли - лопатами.

З вилами хотіла з ранку йти до ремонтників мешканці будинку на вул. Соборній 326. Ті зняли усю покрівлю, поклали гідроізоляцію, але уся вода - у хатах.

З чиєї вини дощ тепер у квартирах, поки не ясно. Про це обов'язково запитаємо управління капітального будівництва, яке і затіяло ремонт і розкажемо у "Новинах Рівного" пізніше Робітники поки зачинили дах і пішли. Люди ж тим часом спасаються кастрюлями і відрами. Прогнози ж синоптиків невтішні - дощі продовжаться й надалі.