Ще не встигли привести до ладу основні дороги Рівного, як комунальники вже взялись за другорядні. Чи гроші знайшлись, чи новий начальник ЖКГ розпорядився, але факт - сьогодні у Рівному латали дорогу у дворі від будинку на Степана Бандери 30 вздовж вулиці Княгині Ольги. Втім пощастить так не всім рівнянам. Чиновники вкотре наголосили - не вистачає коштів.

У цю дорогу комунальники сьогодні мостять 150 тисяч бюджетних коштів. Зізнаються, замовники новобудови давно просили навести лад у дворі. То ж до них дослухались. А от іншим подвір’ям Рівного на ремонт доведеться почекати. Якщо хочуть новий асфальт у дворі - можуть скинутись будинком. За один квадратний метр міськШЕУ бере від 135 до 150 гривень. Але рівняни не часто воліють за свої гроші ремонтувати двори. Все ж сподіваються на державу. А тут вже, як карта ляже.

Втім, у цьому дворі мешканці та підприємці, побачивши комунальників, захотіли новий асфальт. Його покладуть поряд із бюджетним. Окрім того, виправлять систему освітлення провулку.

Загалом же до кінця року комунальники мріють освоїти 7-8 мільйонів гривень. У наступному ж році, пообіцяв новий головний комунальник міста, проситимуть у казни від 20 до 30 мільйонів. Впевнений, тоді дороги поремонтують скрізь. Поки ж асфальтують вибірково. Надії особливої немає. На цей асфальт гарантій теж.