Цупила їх у під’їздах та ховала у закинутому приміщенні. Облаштувала там своєрідний дім з іграшок.

Інцидент стався у місті Здолбунів. Неповнолітній крадійці 12 років. Вона заходила у під’їзди будинків цупила дитячі візочки та велосипеди, які матусі залишали на сходовій клітці першого поверху. Місцеві мешканці й не відразу розуміли, що дівчинка краде. Думали, школярка везе у візочку брата чи сестру.

Пізніше до міліції почали надходити заяви про зникнення дитячих візочків. Таких звернень було шість. Через деякий час місцевий чоловік знайшов всі викрадені речі у закинутому приміщенні.

Дівчинка збирала всі викрадені речі у закинутому складі. Облаштувала тут собі ігрову кімнату. М’які іграшки, візочки, одяг, залишки їжі – все свідчило про те, що дитина тут проводила багато свого часу. У міліції кажуть, родина живе бідно, тому можливо дівчинці не вистачало іграшок. Втім мати школярки це заперечує. Демонструє речі малої.

Жінка каже, про те що донька краде – дізналась з міліції. Пояснює мала хоче брата чи сестру тому й возить візочки по місту.

На момент зйомки, 12-річна дівчинка була у школі. Мати розповідає, її дитина навчається добре. Демонструє табель з оцінками. Здолбунівчанка планує звернутися за допомогою до психіатра. Визнає, що у її дитини є проблеми. Тому хоче аби дівчинку не карали, а допомогли.

Наразі долю 12-річної школярки вирішуватиме суд. Але найвірогідніше на батьків накладуть штраф. Адже дитина ще не досягла віку, з якого настає кримінальна відповідальність.