Обласні чиновники пограли в баскетбол. Продемонструвати свої здібності у цьому виді спорту вони намагалися у новій сучасній спортивній залі села Людинь, Дубровицького району. На сьогодні це один із найбільших і найкращих сільських спортзалів області. У закладі, який відкрили наприкінці 2011-го року, вже проводять як районні, так і міжрайонні змагання.

Голова Рівне нської облдержадміністрації кидає м'яча разом з дітьми. Очільник області особисто приїхав перевірити, як навчаються учні у новому сучасному спортзалі. Його у селі Людинь, Дубровицького району відкрили наприкінці 2011-го року. Вчителі фізичної культури звітують, якість уроків суттєво покращилась.

Цьогоріч команда учнів школи посіла третє місце в Спартакіаді школярів Дубровицького району. Крім спортивної зали, тут і комфортні душові та роздягальні кімнати, тренажерна зала, а також медпункт.

Крім будівництва спорткомплексу чиновники подбали і про забезпечення його інвентарем. Не натішиться новим об'єктом і голова Дубровицької райдержадмінстрації Олександр Шатов. Каже, в наступному році планують ввести в експлуатацію перший в районі басейн.

Обидві споруди планують відкрити в Дубровиці. Новенький спорткомплекс запрацює на місцевому стадіоні Горинь.