Одинокі пенсіонерки з Березнівщини тепер дзвонитимуь напряму головному міліціонеру області. Правда, у разі небезпеки. Новенькі мобільні телефони отримали у подарунок від Василя Лазутка одинокі бабусі з села Бистричі. А дільничний інспектор - автомобіль.

Завжди на зв'язку з правохоронцями тепер будуть одинокі пенсіонерки із села Бистричі. Вони почуватимуться захищеними із мобільними, з допомогою натискання лише однієї кнопки на якому можна зателефонувати до дільничного, в чергову частину або безпосередньо до генерала. Бабуся Надія, жартома пояснює, це вбереже грабіжників від народного гніву.

А у старшого дільничного тепер є новеньке службове авто. Павло Симонович обслуговує дві сільради, а оперативно зреагувати на кожне звернення заважала велика відстань між селами та нанадійне транспотрне сполучення із Бистричами.

Розповісти міліціонерам про проблеми району могли всі охочі у місцевому булинку культури. Генерал-майор міліції Василь Лазутко наголошує, що міліція зараз робить все можливе, щоб бути ближчою для людей і підняти довіру до правоохоронців.

А один на один поспілкуватися з головним міліціонером області люди змогли у Березному на особистому прийомі громадян. Приходили, як з проблемами, так і з подяками.