Працівники Державтоінспекції стурбовані ситуацією на дорогах Рівненщини. Кількість дітей, які постраждали у дорожньо-транспортних пригодах щороку зростає. Фахівці констатують, діти потерпають не лише на дорозі під колесами авто, а й будучи пасажирами. Від сьогодні інспектори розпочали профілактичні роботи у всіх навчальних закладах міста, підготувавши матеріали і для дітей, і для дорослих.

Щороку інспектори ДАІ активно працюють зі школярами, аби запобігти сумній статистиці. Все більше дітей стають учасниками автопригод, будучи пасажирами. Тому, цьогоріч вирішили до спілкування з дітьми про безпеку на дорозі додати навчальні плакати та методичну літературу.

В ігровій формі інспектор ДАІ проводить урок з безпеки руху на дорозі для учнів 3-4 класів. Школярі дізнались про основні правила руху на велосипеді. Пригадали як і де потрібно переходити дорогу. Учні кажуть, основні правила пам'ятають ще з садочку, нині ще й батьки та вчителі у школі нагадують.

У НВК №19 куточок з безпеки руху на дорозі вже є, тепер його облаштують додатковими матеріалами. Це, на думку директора, допоможе і дітям і батькам краще орієнтуватися на дорозі.

Ці матеріали розмістять у кожній школі міста, аби діти могли наочно і у будь-який час його опанувати.