Чоловіка знайшли з вогнепальним пораненням у голову. Загиблий рівнянин проживав у квартирі з дружиною та донькою на вулиці Шевченка. Того дня збирався, як зазвичай, на роботу.

Чоловіка знайшли вже мертвим у підвалі будинку. Встановлено, що покійний вистрелив собі у голову з гладко ствольної мисливської рушниці. Вона була незареєстрована і належала його тестю. Ознак насильницької смерті на тілі загиблого не виявлено. Тому у міліції вважають, що це був суїцид.

Загиблому чоловіку було 52 роки, половину з яких він пропрацював в університеті викладачем. Був кандидатом технічних наук. На кафедрі архітектури НУВГП подією шоковані. Мовляв, трагедії нічого не передувало. Олександр Гур’янов разом з іншими посилено готувався до нового навчального року.

Студенти про смерть свого викладача дізналися зі стенду у холі корпусу. Всі шоковані. Відгукуються про Олександра Гур’янова лише хорошим словом.

Останні роки чоловік хворів на цукровий діабет, але ніколи на це не жалівся, кажуть колеги. Займався моржуванням. Тому, що могло послужити приводом для самогубства – ніхто не знає.