День авіації України

Іменини святкують:  Георгій, Іван, Іларіон, Лавр, Макар, Омелян

 

Символ дня — "Черепаха". Енергія дня повільна і, відповідно, в цей день, не варто поспішати, метушитись, починати щось нове. Краще буде провести день спокійно, неспішно, завершуючи раніше початі справи. Гарний день для поїздок і подорожей, переїздів, торговельних і судових справ, сну й відпочинку.

День сприятливий для проведення різноманітних очищувальних процедур, особливо із застосуванням води.

День роботи над удосконаленням своєї інтуїції, коли будь-який знак сприймається як вказівка.

В цей день сняться віщі сни.

В цей день не рекомендується пити багато рідини і їсти грубу їжу. Сир — краща їжа цього дня. Ліпше не приймати ніяких ліків.

Cтригтися в цей день небажано - може збільшитись очний тиск і це призведе до погіршення зору.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні вас можуть захопити спогади про минуле. Не варто себе травмувати і ні про що шкодувати. Минулого не змінити, живіть сьогоденням. У другій половині дня на вас чекає нерозуміння з боку партнера, що може спровокувати сварку. Не заглиблюйтеся в конфлікт, краще побудьте на самоті.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня вам варто виконати всі необхідні господарські справи. Робіть все ґрунтовно, щоб не довелося виправляти помилки. У другій половині дня вам слід приділити увагу проблемам родичів. Ваша думка і порада допоможе близькій людині розібратися в собі.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – вранці у вас можуть виникнути складнощі з сусідами. Не варто звертати уваги на грубу поведінку низинних людей. Вам слід ігнорувати будь-які спроби спровокувати конфлікт. У другій половині дня намагайтеся приділити більше часу коханій людині. Пікнік на природі допоможе розслабитися і поповнити енергетичний баланс.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день дуже ефективний для шопінгу і придбання подарунків. Не скупіться, вибирайте якісні речі. У другій половині дня ви отримаєте важливу звістку від родичів. Не варто втручатися в чужі сімейні драми. Проявіть мудрість і спокій, ситуація вирішиться сама собою без ваших зусиль.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня вам слід приділити увагу своєму здоров'ю. Почніть оздоровчі практики та очищення організму від шлаків. Подолати втому і швидку стомлюваність допоможе збалансоване харчування. Ваш організм потребує релаксації і повноцінного відпочинку.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – день принесе багато приємних емоцій і нових вражень. Не варто ні про що думати і нічого планувати. Дійте згідно обставинам, на вас чекають пригоди. У другій половині дня вам варто зустрітися зі старими друзями. Повеселіться від душі, щоб було про що згадати.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні на вас чекають клопоти і непередбачені розтрати. Постарайтеся вирішити всі проблеми, що накопичилися, щоб до них не повертатися. Ваш емоційний стан буде напруженим, намагайтеся стримувати гнів. У другій половині дня на вас чекає випадкова зустріч з особою, яка давно втратила з вами зв'язок.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні не турбуйтеся ні про що, все, що потрібно, прийде саме. Вам необхідно обмежити контакт із людьми, які вас гнітять. Усамітніться на природі, займіться духовними практиками. Ви потребуєте нових приємних вражень та позитивних емоцій.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – розташування планет матиме потужний вплив на вашу нервову систему. Слідкуйте за словами, інакше можете образити близьких людей. Вам варто вирушити в ліс, щоб зняти напругу. З'ясовувати стосунки з партнером сьогодні не варто. Не провокуйте ревнощі, інакше потрапите в дурну ситуацію.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день принесе спокій і умиротворення. Зробіть подарунки близьким людям. На вас чекає несподіваний фінансовий прибуток, сміливо витрачайте гроші. У другій половині дня вам доведеться виконати доручення впливової особи. Намагайтеся не допускати виток інформації, тоді на вас чекає дуже велика винагорода.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – не варто піддаватися емоціям і сприймати близько до серця критику на свою адресу. Вам варто замислитися над своєю поведінкою і можливістю виправити помилки. Попросіть вибачення у тих, кого образили. Особа з вашого минулого дасть важливу інформацію.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня зверніть увагу на проблеми ваших близьких. Виступивши в ролі миротворця, ви зможете уникнути складного конфлікту. Не варто розбиратися в тому, хто правий, а хто винен. Кожен має свою правду і свою думку. Увечері організуйте романтичну атмосферу для усамітненої вечері з коханою людиною.

 

 

 

Дозвілля

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки”

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

„Смертельна зброя: Місто кісток”

„Однокласники” 2

 

 

 

 

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки” 3D

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

„Молода і прекрасна”

 

Драмтеатр - VI міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation»