Можливості людини тепер розвивають у парку імені Шевченка. Там організували тритижневі майстер-класи для усіх охочих з Йоги. Кожного ранку та ввечері до середини вересня на літній естраді чекають на усіх, хто хоче спробувати свої можливості на оздоровлюючих практиках з йоги. Заняття безкоштовні і розраховані на людей різного віку.

Рівнянка Світлана Сова вперше прийшла на заняття з йоги. Каже, це чудова нагода спробувати щось нове, і водночас випробувати свої можливості.

Організатори проекту Йога в парку підготували різні програми. Щоранку о 6:30 тренери з йоги презентують відвідувачам оздоровлюючі практики. Вони закладають основи здорового тіла та допомагають сформувати позитивну програму власного життя. Ранкові заняття розраховані на людей різного віку.

Вечірні заняття наповненні класичною хатха-йогою у різноманітних варіаціях, її пропонують найкращі йога- тренери Рівного. Тренер Тетяна Петришина вперше проведе заняття на відкритому повітрі.

Організатори запевняють, для занять йогою не потрібно мати особливої фізичної підготовки, щоб робити пропоновані вправи. Водночас стверджують, результати будуть надзвичайними.