Аматори й професіонали отримали свої заслужені нагороди. Шість сотень світлин надійшло на фотоконкурс "Я люблю своє місто, я люблю свій край" присвячений 730 річниці Рівного. Два дні журі визначало кращі роботи. Справа нелегка, дрібні суперечки були, але щодо гран-прі, то усі були одностайними.

Що за край такий Рівне нщина, та хто тут живе. Щоб побачити й познайомитися, їхати нікуди не треба. Уся краса на декількох десятках світлин. А їхні автори — дипломанти та переможці Кубку Рівного із фотомистецтва "Я люблю своє місто, я люблю свій край".

Приємним відкриттям для журів стали цапи із Демидівщини. За ними на фотополювання о 5-й ранку пішов Олександр Яконюк. І не промахнувся. За свою роботу отримав диплом. Це його перша участь у фотоконкурсі, подати роботи на кубок Рівного, каже, його вмовляв товариш.

Теж пейзаж, але вже із оленем на дикому Поліссі приніс гран-прі. Полювати із фотоапаратом, зізнається переможець, його хоббі. На Кубок Володимир надіслав серію робіт із різних пір року, з різними тваринами. Особливо цінна — із вепром.

Серед цьогорічних авторів: професіонали й аматори, дорослі та діти. Наймолодшому дипломанту — 8 років. Не чекати оголошення про наступний Кубок із фотомистецтва, а тримати камеру напоготові й приглядатися до усього навколо вже сьогодні, закликають журі конкурсу. Наступного року, сподіваються, географія та кількість учасників фотоконкурсу зросте знову.