Поспішаєте до Києва? Переведіть подих і заспокойтеся. Автобус рушить із місця тільки після того, як заповниться пасажирами. В таку ситуацію днями потрапив киянин, коли повертався із Рівного до столиці. Сів до автобусу із наліпкою "Автоекспрес-престиж", заплатив за дорогу, бо йому пообіцяли виїзд за 20 хвилин. Та минула година, а водій навіть не думав рушати з місця.

Це автобус служби перевезень "Автоекспрес-престиж". До такого ж декілька днів тому сів киянин. До Рівного Юрій приїжджав на похорони діда, до столиці поспішав повернутися, поки працює метро. Для цього із Рівного хлопцю принципово було виїхати о сьомій вечора. О 18:40 диспетчер запевнила: автобус виїде о 19:00. Юрій сплатив гроші, його записали до списку пасажирів. Але...

Це відео хлопець відзняв на свій мобільний. Діалогу із працівниками служби у нього не вийшло.

Ми намагалися з'ясувати, чому так сталося. Про інцидент працівники інших змін "Автоекспрес-престижу" чули, але бодай щось роз'яснити не забажали. Відмовилися пред'явити документи доступні до перегляду будь-ким: ліцензію та книгу скарг і пропозицій.

Повноваженого показати документи й роз'яснити конфлікт пішли шукати до офісу перевізника. Але двері у робочий день виявився зачиненим.

Про продаж квитків на "Автоекспрес-престиж" бодай щось вдалося з'ясувати на автовокзалі. У касах білети продають на п'ять рейсів. Ціна тут вища ніж у диспетчера біля автобуса: не 100 гривень, 112 гривень 40 копійок. Але і квиток на руки дають.

Чому пасажири скаржаться на якість перевезення й фільмують конфлікти із працівниками, просили роз'яснити самого перевізника. Але спілкуватися він відмовився, хоча відзняте Юрієм відео переглянув. До столиці хлопець усе ж потрапив, виїхав о 20:00 із іншим перевізником.