Соборну продовжать ремонтувати до недільного вечора. Після фрезерування й вирівнювання дорожнього полотна, нині уже перейшли до наступного етапу — вкладають геотекстиль, де потрібно, а за вихідні обіцяють укласти і асфальтобетон.

Не пройти, не проїхати. Центральну частину Соборної перекрили з усіх сторін. Ремонтують покриття одразу по усій протяжності дороги: від ЦУМу до органного залу. На зупинках та ділянках гальмування й розгону, біля перехресть, постелили геотекстиль.

Вже у понеділок по цій ділянці зможе рухатися громадський транспорт та легковики. До того часу, Соборну доведеться об'їжджати.

По Міцкевича автомобілі пропускають лише до офісів, які тут розміщені, та до перинатального центру. Незручності із минання бар'єрів мають усі водії:

Підтюпцем й підбіжки рухаються і пішоходи. Але на марафонівські відстані практично не нарікають. Більшість шукає позитиву. Навіть на місця, де липко ступати, закривають очі.

Ще два найближчі дні тролейбусів можна не чекати. Радять пильнувати і за рухом маршрутних таксі, він може змінюватися.

Почнуть вкладати асфальтно-бетонну суміш у суботу зранку на ділянці від ЦУМу до Театральної площі. У неділю продовжать — асфальтовкладники поїдуть до органного залу.

Як виглядатиме дорога за майже 4 мільйони гривень нетерпець побачити і тим, хто на колесах, і тим, хто тимчасово відмовився від керма.

Хорошою після ремонту центральна частина дороги на Соборній буде щонайменше 2 роки. На такий термін дають гарантію тернополяни.